Mbyllja E Shkollave, Vjen Lajmi I Rëndësishëm Për Nxënësit

Pas rritjes së numrit të të infektuarve me COVID-19, disa shkolla në Kosovë kanë kaluar në mësim online.

Nga 780 shkolla, 27 prej tyre tashme po vijojnë mësimin në platformën online. Kështu ka bërë të ditur zëvendësministri i Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI), Dukagjin Pupovci, i cili ka nënvizuar edhe se vendimet për të kaluar në mësim online e marrin task-forcat e shkollave varësisht nga gjendja që paraqitet

Leave a Reply

Your email address will not be published.