ME BLUZË TRANSPARENTE, KËNGA TREGON GJOK SIN

Kënga Haziri nuk i ndal fotot e nxehta.

Ajo po vazhdon të mahnit ndjekësit me foto atraktive derisa vë në pah li njat trupore.
Së fundmi zeshkanja ka publikuar një foto veshur me bluzë transparente.

E përmes së cilës i shihen dhe sytjenet edhe gjo ksi./InfoKosova/

Leave a Reply

Your email address will not be published.