Me Kë Rri E Shihet Shkelzen Jetishi-Xeni Më Shumë Se Me Gruan E Tij?

Xeni shquhet si një ndër këngëtarët më të mirë për interpretim live, I cili zakonisht këndon nëpër ahengje të ndryshme familjare, shkruan “Kosovarja”.

Xenin gjatë gjjthë kohës është në bashkëpunim me Zenel Dolin dhe orkestrin e Vllaznim Buxhovit, të cilët ngado që shkojnë krijojnë një atmosferë që askush s’mund ta zëvendësojë.

Dhe, Doli e Buxhovi janë dy personat që Xeni duket se shihet më shpesh se me gruan e familjen e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published.