Me këmbët ‘zhul’, Olti Curri e ‘degjeneron’ Arjolën: Laji o Gzim (Foto)

Olti Curri është pothuajse personi që nuk lë detajë pa analizuar në Big Brother VIP.

Teksa ajo ishte e shtrirë pranë Einxhelit që po qëndron në suitë, ekrani ka kapur këmbët e Arjolës të zhytyra.Kaq ka mjaftuar që Olti ta hedhë në storjen e tij në Instagram dhe të shkruaj: Laji o Gzim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.