Me Këtë Foto Teuta Tregon Se Si I Ka Adonisi Marrëdhëniet Me Vajzat E Saj

Përveç sukseseve në botën e profesionit të saj, Teuta është edhe një nënë dhe një bashkëshorte shumë e zonja.

Ajo kujdeset shumë për dy vajzat e saj, Tarën dhe Kaian. Por, një gjë që bie në sy është marrëdhënia që ka burri i saj, Adonisi me vajzat e saj.

Ai mundohet që në çdo moment të i ofrojë dashuri e lumturi të dyjave./ORAinfo/

Leave a Reply

Your email address will not be published.