Me këtë ushqim që po konsumon Learta do të shëndoshet shumë

Learta Jakupi, vazhdon të jetë emër shumë i komentuar në mediat rozë.

Jeta e saj është shumë aktive, derisa kohën me të madhe ia përkushton familjes dhe punës së saj, shkruan ORAinfo.

Së fundmi, ajo ka udhëtuar drejtë Turqisë për të kaluar disa ditë pushimi dhe qetësie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.