Me këtë veprim, Blero dhe Afrona konfirmojnë ndarjen

Blero dhe Afrona konfirmojnë ndarjen me këtë veprim.

Afrona dhe Blero kanë qenë shumë të përfolur javëve të fundit.

Çifti i njohur nxitën dyshime për ndarje pasi nuk shiheshin bashkë prej kohësh dhe kishin fshirë të gjitha fotografitë e përbashkëta

Leave a Reply

Your email address will not be published.