Më në fund, Einxhel i plotëson dëshirën Dagzit!

Dj Dagz dhe Einxhel Shkira janë duke e shijuar lidhjen e tyre edhe pas daljes nga ‘BBV’.

Çdo moment po qëndrojnë pranë njëri-tjetrin duke bërë dedikime emocionale, shkruan Indeksonline.
Së fundmi Einxhel ia plotësojë dëshirën Dagzit duke vendosur një zinxhir në qafë në të cilin shënoi emrin e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published.