ME NJERZIT E ZEMRËS”, NERA E SABRI FEJZULLAHU DARKOJNË ME DY ÇIFTET MË SIMPATIKE TË ESTRADËS

“ME NJERZIT E ZEMRËS”, NERA E SABRI FEJZULLAHU DARKOJNË ME DY ÇIFTET MË SIMPATIKE TË ESTRADËS

Miqësitë në estradën shqiptare janë të shpeshta, këngëtarët përkundër që ndajnë të njëjtin profesion kanë raporte të mira miqësore.

Një shembull të tillë e kemi mes çifteve Sabri e Nera Fejzullahu, Sinan e Teuta Vllasaliu si dhe Gili e Ilir Berani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.