MEDA ME URIM TË VEÇANTË PËR DITËLINDJEN E DJALIT

Para 11 vite, çiftit Meda dhe Luljeta Përgjegjaj u erdhi në jetë djali i tyre i parë.

Gëzimi i tyre i parë që iu dha dyshes epitetin prindër.
Ata e pagëzuan me emrin, Aldon, duke u lumturuar me djalin e tyre të parë në familje e pikërisht në ditën e veçantë të Pavarësisë së Kosovës.

Meda dhe Luljeta kanë bërë dedikime të veçanta në rrjetet sociale në urimin e ditëlindjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.