“MËKAT QË E KENI VEÇ NJË JETË”, E THOTË KOMENTUESI PËR MIHRIJEN DHE NAIMIN

Mihrija dhe Naimi janë një nga çiftet që i preferon publiku, kjo për shkak të energjisë pozitive dhe harmonisë që sjellin në ekranet shqiptare.

Çifti nuk mungojnë edhe me inazhe ku i shprehin dashurinë njëri tjetrit me fjalë të veçanta.
Së fundi, ka qenë Mihrija që ka postuar një video ku është imazhi i saj krahë bashkëshortit, Naimit, bashkangjitur me një shkrim emocionues.

Leave a Reply

Your email address will not be published.