Menaxheri i VIP-ave i kundërpërgjigjet Nora Istrefit: “Unë flas pa doreza, kam video”

Unë flas pa doreza, kam video”, menaxheri i VIP-ave i kundërpërgjigjet Nora Istrefit.

Këngëtarja Nora Istrefi bëri një reagim dje pas deklaratës së menaxherit të VIP-ave, Alesio Aliajt, ku ky i fundit tha se ka dalë me hu mbje në një koncert, që e ftuar ka qenë Nora.

Por nga ana tjetër, Nora shkroi se deklarata e tij është e pavërtetë, ku më tej theksoi se “tendenca të tilla për të njollosur një karrierë dhe punë shumë serioze timen janë të kota dhe të pabaza

Leave a Reply

Your email address will not be published.