Mënyrat Më Të Mira Të Përgatitjes Së Kërpudhave Në Shtëpi

Kërpudhat janë një ushqim shumë i mirë për ata që kujdesen për shëndetin e zemrës.

Ato janë shumë të pasura me fibër, kalium dhe vitaminë C, të cilat mirëmbajnë sistemin kardiovaskular.

Kaliumi është një nga ushqyesit më të nevojshëm sepse ndihmon në rregullimin e nivelit të tensionit të gjakut.

Kërpudha me gjalpë dhe kopër
Përbërësit
230g kërpudha

20g gjalpë
1 tufë me kopër

Kripë

Piper

Leave a Reply

Your email address will not be published.