Meteorologja rekomandon që të mos dilet jasht pa nevoj të domozdoshme

“2 skenarë, temperatura të ulëta në skenarë dhe skenari i dytë dha një parashikim. Ishin parashikuar që në mesin e dhjetorit për këtë valë të ftohtë. Ishte parashikuar që dhe vetë vendet skandinave që s’po përjetonin dimër të acartë ky dimër ka qenë i acartë.

Kjo valë ishte e pamundur që të mos e prekte Shqipërinë. -15 gradë në Peshkopi. Nesër do jetë dita më e ftohtë, duke kulmuar -16 gradë. Veri verilindje, Kukësi Hasi Bulqiza, Librazhdi duke zbritur më pas në të gjithë qarkun e Korçës”, tha ajo.

Në tabelën e mëposhtme janë paraqitur rekordet e të ftohtit ndër vite. Porja tha se ky vit nuk thyen asnjë rekord, por ngjan me episodin e 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published.