Metoda më e re dhe efikase/ Si të hiqni akullin nga xhami i makinës?

Temperaturat e ulëta nën zero gradë Celsius që kanë përfshirë vendin tonë, kanë shkaktuar edhe vështirësi në qarkullimin e automjeteve. Por, përveç kësaj një pro blem tjetër për shoferët është edhe akulli që krijohet në xhamin e përparmë të makinës, i cili mund të bëhet shkak aks identi.

Për të pastruar akullin duhet të përdoren solucione të posaçme, pasi nuk dëm tojnë xhamin. Duhet të shmanget uji i vluar apo uthulla për për pastrimin e xhamit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.