MEVLANI PËRLOTET NË STUDIO, PAS GAFËS SË BORËS! TË TJERËT QESHËN ME TË MADHE, POR AI JO!

Rrushja ka zgjedhur Mevlanin për këtë javë në “Për’puthen”.

Takimi i tyre nisi në mënyrë të pazakontë, me një shaka të pazakontë, e po ashtu u mbyll, para se të niste takimi, Mevlani i kishte bërë një rreng konkurrentes ai i tha se nuk mund të shkonte, ndërsa Rrushja u revoltua shumë keq dhe i kërkonte produksionit që të mos transmetonte asgjë, pasi Mevlani nuk u shfaq në takim.

Megjithatë, pas rrengut, ndonëse pati shumë debate në studio, u duk se takimi shkoi mirë e mes tyre pati biseda interesante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.