MIHRIJA E NAIMI, NJËRI-TJETRIT: ÇKA KISHA BA PA TY…

Pa dyshim që cifti më i komentuar edhe i dashur i publikut janë Naim Abazi dhe Mihrije Braha.

Dyshja shfaqen krahë njëri tjetrit çdo momente.
Ata janë mjaft të lidhur dhe shpesh herë i këndojnë dashurisë.

Së fundi, çifti janë shfaqur në veturë duke ia thurur këngës së tyre të re me titull “Himti i dashurisë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.