Mihrija Emocionon Me Fjalët Për Përvjetorin E Babit

Mihrije Braha në çdo kohë bie në sy me postimet e shumta që bën.

Për ndjekësit ajo nuk ndalet me momente të ndryshme nga përditshmëria.

Sot, postimi i saj ishte pak më ndryshe, ku ajo shkruan fjalët më të dhimbshme për përvjetorin e babait.

‘Sot 10 vite pa ty? E pa besushme, ditët ikën shpejt,ikën edhe vitet, sa shumë më mungon ende e ndjej ngrohtsinë dhe aromen tënde,shpirt bardhesinë tënde, BABË m’ka mar malli’ janë fjalët që ka shkruar ajo në rrjetin social Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.