Mihrija “Nëna” E Photoshop-It, E Rinon Edhe Naimin

dhe pse është 54 vjeçare, këngëtarja Mihrie Braha po e mban veten aq mirë, saqë çdo herë shfaqet e kuruar në çdo detaj.
Krahas produkteve që i përdorë me të cilat thotë se po përtërihet, kohëve të fundit është bërë maniake e photoshopit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.