Mihrija veq kur ta shikon kete person zemra i knaqet

Mihrija veq kur ta shikon kete person zemra i knaqet por nuk eshte Naimi as Platori as reja e saj po eshte Nena e saj

shihet qarte se kur e shikon at zemra i knaqet por ajo sot e ka ditlindjen dhe shihet ne krah te nenes se saj ne i urojm jete te gjate dhe te lumtur pran familjes

Leave a Reply

Your email address will not be published.