MIHRIJE BRAHA E NDRYSHON STILIN DHE DUKET ME BUKUR SE KURRË

Këngëtarja Mihrije Braha sërish është vënë në qendër të vëmendjes për shkak të deklarates se mund të jetë në “BBV” bashkë me Naimin.

Këngëtarja njihet për çiltërsinë dhe karakterin e hapur, e kjo për shkak të karrieres së gjatë dhe përvojes së bujshme në botën e televizionit

Leave a Reply

Your email address will not be published.