Mihrije Braha fejon djalin e vetëm, dalin pamjet nga festa madhështore

ka festë në familjen e Naim dhe Mihrije Brahës.Në familjen e këngëtarëve të njohurnjohur sot po fejojnë djalin e tyre të vetëm dhe për këtë festë kanë mbledhur familjarët dhe shoqërinë, duke mos munguar edhe disa fytyra publike

Leave a Reply

Your email address will not be published.