Mihrije Braha: Më kanë ofruar 1 milion euro për të kaluar një natë

Të ftuar në “Glamour Zone”, këngëtarja, Mihrije Braha dhe bashkëshorti i saj Naim Abazi kanë treguar një pjesë të jetës së tyre që ne nuk e njihnim. Mihrija zbuloi se ka marrë një ofertë 1 milion euroshe, për një natë dhe reagimin e bashkëshortit të saj kur e mori vesh.

“Ka qenë një ofertë 1 milionë dollarëshe, një natë në një ishull. Është shumë i njohur dhe është shqiptar. Më e bukura, është se pas kësaj telefonate, mora menjëherë Naimin dhe i thash çfarë ndodhi. Ai filloi të më tallte e të bënte shaka duke më thënë: ‘Më ke humbur 1 milion dollarë. Këtë ma ka përmendur 2 muaj e gjysmë.”, 

Leave a Reply

Your email address will not be published.