Mihrije Braha :Ne 2022 Une Do Behem Presidente E Kosoves Nese ju me kishni votu..

Mihrije Braha :Ne 2022 Une Do Behem Presidente E Kosoves Nese ju me kishni votu se e gjith kosova me don mua .

Mihrije Braha ne intervistn e saj te fundit u shpreh qe ne vitin 2022 do te behem PResidente e vendit pasi qe sipas saj vetem njerez te paditur po behen President dhe njerez te paditur po na udheheqin ne kete shtet, DO ta shihni se si do te behet Kosova sapo te behem presidente dhe kete gje e kam me gjith mend, Per te ndjekur intervisten vazhdo duke hap rejkIamen e p0shtme:

Leave a Reply

Your email address will not be published.