MIHRIJE BRAHA SI VAJZË E RE, NUK DIN TË PLAKET

Mihrije Braha është njëra ndër këngëtaret më të dashura në vend.

Ajo që bie në sy e komentohet shumë për të, është paraqitje elegante, e kujdesja që ajo tregon ndaj vetes.

Çdo ditë këngëtarja vjen e kuruar deri në detajet e fundit.

Edhe së fundmi ajo që ka rënë në sy janë disa foto që ka postuar Mihrija ku po duket si një vajzë e re, e bukur dhe me shumë stil. /Kosovarja

Leave a Reply

Your email address will not be published.