Mimoza Mustafës i është bërë djali për m artesë, por vetë duket si çikë e re

Por, jashtë jetës profesionale, edhe aspekti privat i saj iu ka bërë përshtypje publikut shqiptar, sidomos për faktin se artistja është e martuar me këngëtarin e njohur, Shkumbim Kryeziu, shkruan Kosovarja.

Përmes llogarisë së saj në Instagram, ajo herë pas herë prezanton djalin e saj të vogël, i cili sidomos në këtë moshë duket mjaft simpatik dhe i pashëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published.