Mirë jam, gjallë…” flet shqiptari i ushtrisë ukrainase: Na bobarduan…

Shqiptarii Emanuel Bazanji, i cili tërësisht vullnetarisht, përmes një iniciative personale e private i është bashkuar ushtrisë së Ukrainës dhe është pozicionuar në mbrojtje të Kievit, ka folur për Top Channel.

“Mirë jam. Gjallë…. “, është përgjigja e tij.
Më tej Emanueli na tregon se çfarë është duke ndodhur në repartin ushtarak ku ai shërben si pjesë e legjionit Gjeorgjian.
“U bombarduam sot me aviacion dhe helikopter“, shkruan Emanueli, i cili thekson se ndodhet në një situatë

Leave a Reply

Your email address will not be published.