Modelja Zana Krasniqi: Unë besoj që Kosovën mundemi me e bo Zvicër

Si model dhe aktiviste ambientaliste Zana Krasniqi në emisonin tha se nuk dyshon që Kosova mund të bëhet si Zvicër. Sipas Zanës ndryshimi fillimisht fillon prej vetës.

“Kur bëhemi gjithë bashkë fillimin aty fillon, ndryshimi fillon prej vetes e kur bashkohemi ndryshimi fillon rrënjësisht, unë besoj qe Kosovën mund ta bëjmë si Zvicrën”, tha ndër tjera Zana në RTV 21

Leave a Reply

Your email address will not be published.