Momente prekse ,ushtari e percjell te dashuren me lule O Zot ndihmoji

Momente prekse ,ushtari e percjell te dashuren me lule O Zot ndihmoji te gjith ushtaret e ukraines , zoti i rujt te gjith femijet dhe familjet

Momente qe te bejne te ndihesh e prekshem se qysh e perqafon me at lule e ja dhuron
Te lutemi te gjith sa ma shpejt te kryhet kjo e te kthehet ne normalitet kjo pun

ju falmeinderit te gjithve

Leave a Reply

Your email address will not be published.