Monika Lubonja kërcim pr ovokues me konkurrentin në Style Star

Monika Lubonja ishte e ftuara speciale këtë puntatë në Style Star. Aktorja simpatike dhe e mirënjohur u surprizua nga Choixx.

Konkurrenti nga Kosova vendosi që në performancën e tij të përfshinte edhe aktoren. Ai fillimisht “prangosi” Monikën dhe pastaj bëri një kërcim provokues duke krijuar një super atmosferë në studio

Leave a Reply

Your email address will not be published.