Mos e festo Vitin E Ri, Për çka je prind ti? me ja tregu fëmijës se z’bon! (Video)

Jemi duke jetuar në këto dite kur njerëzit bëhen gati për të festuar vitin e ri.

Ata me mish e me shpirtë mundohen që ti japim sa ma shumë pamje festive dhe cilësi kremtive këtyre ditëve të fundit të këti viti gregorian.

Ajo që na hɑbit neve nuk është p ërpjekjet e mëdha që i bëjnë në këtë drejtim të krishterët dhe të tjerët, mirëpo ajo që na hɑbit dhe befɑson neve është përgaditjet që i bëjnë muslimanët për të festuar këtë “festë”.

Përgaditjet e tyre të mëdha, të cilat dalin në shesh nëpërmjet atmσsferës festive që e paraqesin me lula, llëmba dhe veshmbathje të babadimrit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.