Motra e saj është bërë gati për m artesë, Adelina e pu blikon në këtë gje ndje

Këngëtarja e njohur shqiptare, Adelina Tahiri është njëra nga yjet e estradës që shfaqet shumë atraktive me veshjen dhe bukurinë e saj.

Por, ajo shumë shpesh është kritikuar për ma rtesën e saj me një biznesmen nga Maqedonia e Veriut, i cili i ka kaluar të 50-tat, përcjell ORAinfo.

Edhe pse në moshë, këngëtarja është e dashuruar kokë e këmbë në të.

Leave a Reply

Your email address will not be published.