Mozzik hyn në shtëpinë e “Big Brother”

në shtëpinë e “Big Brother VIP”. Ai madje ka bërë edhe dush. Ka qenë pikërisht, Donaldi që ka publikuar një video nga ky moment në Instastory.Nuk dihet arsyeja pse Mozzik është futur në shtëpinë e famshme. Megjithatë dyshimet lidhen që ka të bëjë me emisionin e ri të Donaldit dhe Romeos, ‘Më lërë të flasë

Leave a Reply

Your email address will not be published.