Mozzik Publikon Foto Të Hanës, Kaq Të Ëmbël Nuk E Keni Parë

Mozzik shpërndanë një imazh të Hanës.

Mozzik dhe Lorendana shpeshherë komentohen për raportet e tyre të mira që ata të dy kanë.

Vajza e tyre Hana, është një fëmijë shumë i ëmbël të cilin e shohim shpeshherë nëpër rrjetet socilae , shkruan”Kosovarja”

Së fundmi, Mozzik me rastin e ditëlindjës së Hanës ka uruat atë me dy imazhe të bukura.

Hana është një femijë me fat, që ka një baba dhe një nënë si Loredana dhe Mozziku, të cilët bëjnë gjithçka për të vetmen e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.