Nχitoni Gjermania kërkonë punëtorë: Paga 2mijë euro dhe banesa e paguar!!

Punëdhënësi më i madh gjerman, aeroporti Fraport, ka njoftuar se punëtorëve të interesuar u ofron pagë vjetore midis 3 mijë dhe 2 mijë euro, shkruajnë mediet gjermane.

Punëtorët megjithatë do të duhej të kenë njohuri të gjuhëve gjermane dhe angleze, ku përpos punëtorëve të kualifikuar do të punësojnë edhe punëtorë të pakualifikuar

.Aeroporti i Frankfurtit i ka 81 mijë të punësuar, megjithatë ka ende mungesë të fuqisë punëtore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.