Na La këngëtari i njohur kosovar,Zëri jot nuk harrohet kurr

Hajra u lind më 31 korrik të vitit 1949 në qytetin e Mitrovicës

na la këngëtari i njohur kosovar, Luan Hajra.Lajmin e kanë bërë të ditur familjarët e tij.

“Të dashur miq dhe shoqëri dhe ju gjithë artdashës, ju njoftoj qe sot në orët e mëngjesit ndërroj jetë këngëtari i njohur i gjitha Viseve Shqiptare, Luan Hajra”, thuhet në njoftim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.