Naim Abazi: Dijetari Burdushi ishte ai qe ma kthej lumturine e jo tjert

Këngëtari i njohur, Naim Abazi ka reaguar ndaj njerëzve që e përkrahin humanistin, Halil Kastrati dhe e kritikojnë mje kun popullor, Hysni Peqani i njohur me nofkën,

Burdushi……Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve… LEXO ME TEPER

Leave a Reply

Your email address will not be published.