Ndodh edhe kjo?! Dhia vjedh dokumente nga zyrat e Qeverisë

Një dhi hyri në një zyrë qeveritare në Indi dhe u xhirua duke u larguar me një dosje plot me letra nga brenda ndërtesës.

Videoja e filmuar jashtë zyrës së Sekretarit të Panchayat në Chaubepur, Kanpur, tregon një punonjës që ndjek dhinë ndërsa ajo mban dosjen me letra në gojë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.