Ndoshta e hoqi babi foton, ka qenë shenjë nga lart”, preket Ronela Hajati

Mbrëmjen e sotme Ronela Hajati ka qenë në një lidhje skype në “Goca dhe Gra”, ajo ka dhënë disa nga detajet e performancës së saj në Eurovizion dhe jo vetëm. 

Ronela gjithashtu ka treguar se në skenë do e ndjekin e ëma dhe dajat. Por dikush i mungon!

Leave a Reply

Your email address will not be published.