Ndryshim 100% I Presidentes Te Kosoves Pas Ope racionit Ne Antalya/Foto

Ndryshim 100% i presidentes te Kosoves pas operacionit ne Antalya

Presidentja Vjosa Osmani e Kosovës ka habitur me pamjen e saj të re pas humbjes së kilogramëve të tepërta.

Ajo është grimuar profesionalisht dhe është dukur para kamerave disa vite më e re. Ky ndryshim rrenjësor i Osmanit ka bërë që qytetarët shqiptarë të Kosovës të shpërthejnë në komente.

Leave a Reply

Your email address will not be published.