Ndryshon Vendimi/ Rama Firmos Shpërblimin, Ja Kategoria Që Përfiton…

Ndryshon Vendimi/ Rama Firmos Shpërblimin, Ja Kategoria Që Përfiton…

Kryeministri Edi Rama ka firmosur vendimin për të shtuar dhënien e shpërblimit për personelin mjekësor.

Sipas këtij vendimi të Qeverisë: Mjekët, infermierët dhe punonjësit e tjerë të bluzave të bardha do të përfitojnë shpërblim bazuar në analizën e shkallës së ngarkesës së veprimtarisë dhe rre. zikut në këto ditë pandemie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.