Në ditën e saj të veçantë, Elvana Gjata na prezanton me nënën

Gjata ka shkruar fjalët e veçantë dedikuar nënës ku kishte thënë: “Gëzuar ditëlindjen e shtrenjta ime. Jam krenare me ty. Të dua mami”.

Ajo duket të jetë një zonjë e vërtetë dhe mjaftë në formë të mirë derisa ishte shfaqur duke buzëqeshur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.