Në familjen e Ryva Kajtazit ka festë, këto janë fjalët më të ëmbëla

Festë në familjen e Ryva Kajtazit.

Sot ka festë në shtëpinë e Ryva Kajtazit.

Djali i saj Froni, mbysh dy vjet dhe s’kishte si të mungonte një urim nga këngëtarja.Instagram, duke e uruar me pak fjalë por me shumë peshë

Leave a Reply

Your email address will not be published.