Ne Ferizaj Afro 1500€ I Len Ne Deren E Xhamis Ne Dit Xhumaje Dhe Deshiron Te Jete Anonim!

Ne Ferizaj Afro 1500€ I Len Ne Deren E Xhamis Ne Dit Xhumaje Dhe Deshiron Te Jete Anonim!

Në derën e një xhamie në Ferizaj dikush i ka lënë 1500 euro. Bëhet fjalë për xhaminë e fshatit Luzhan. Për këtë veprim, kanë raportuar edhe mediat lokale.Në portale është publikuar edhe fotografia, ku shihen plot kartmonedha në vlerë 50 euro, të cilat janë vënë në derë. LEXO

Leave a Reply

Your email address will not be published.