Ne jemi familje e ngritur shum.. Nuk u dasht mu kon ne KOSOVE

Mihrje Braha është prezente në ekranet tona televizive qysh nga koha e para luftës, duke vazhduar edhe me tani me këngë të reja dhe duke qenë edhe si prezentuese. Mihrije Braha në postimin e fundit të saj është treguar mjaft e a shpër me zhvillmet e fundit duke thënë se ajo definitvisht nuk i përket kulturës së shumë shqiptarëve dhe se ajo është dashur të jetë amerikane ose pse jo edhe britaneze në raport me pre-dispozitat e saj që i posedon

Me të vërtetë jam shumë e zhgënjyer me shumë shqiptar këtu në vendin tim, andaj kur i shoh disa më vjen marre të barazohem me ta, përfundoj Braha. Lajm i huazuar nga Faqja ne Kohe.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE.

Leave a Reply

Your email address will not be published.