Në Këtë Gjendje E Ka Sjell Shpat Kasapin Gruaja E Tij!

Në këtë gjendje e ka sjell Shpat Kasapin gruaja e tij!

Këngëtari Shpat Kasapi më nuk është aq i pëlqyer si njëherë e një kohë , por gjithsesi e ka vendin e vetë në estradë.

Ai, do të njihet gjithmonë për hite si “Axhamiu”, “Kush të ndau prej meje”, e këngë të tilla mjaftë të dëgjuara.
Edhe jeta private e këngëtarit të njohur shqiptar ka qenë mjaftë e përfolur, sidomos lidhja dhe më pas ndarja me bukuroshen Afërdita Dreshaj, shkruan kosovarja.

Sot, Shpati është mar tuar dhe ma rtesa i ka bërë mirë , pasi ai ka hequr peshë dhe po duket në formën ideale të tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published.