Në komplete të hapura, Arta tregon trupin “bo*bastik”

Arta Nitaj, po vazhdon të jetë personazh shumë i komentuar.

Jeta e saj mes Kosovës dhe Dubait, ishte gjithmonë në fokus të mediave, shkruan ORAinfo.

Ajo cilësohet si një vajzë që kujdeset shumë për pamjen fizike, e hiret e saj ajo mundohet t’i vejë gjithmonë në pah.

Leave a Reply

Your email address will not be published.