Në Kosov dhandrit nga Maqedonia ia djègin veturën mercedes

Ne diten e dyt te fillimit te vitit dhandrit nga Maqedonia nuk i filloj viti me te mira.

Ai ishte në vizit tek familjaret e gruas se tij,duke ndenjur mbrenda ndogjohen disa piskellima te njerezve te cilet e kan ala rmuar se vetura e tij po di gjet.
Dhandri nga Maqednoia del me vrap dhe sheh veture. e tij e cila kishte mar fl aken dhe me disa fqinj ato arijn me koh qe ta shuajn zj arinn,per me teper hap eni me po sht.

Leave a Reply

Your email address will not be published.