NË MES TË PLAZHIT AFËRDITA ME VESHJE INTERESANTE

Afërdita Demaku në shumë raste merr vëmendje me pozat e ndryshme që publikon.

Ajo për ndjekësit nuk ndalet duke publikuar momente të ndryshme, ku gjithmonë duket perfektë me stilin e saj.
Në këtë imazh të fundit, këngëtarja në mes të plazhit ka bërë rregullim të rëndë dhe me veshje jo të përshtatshme për ambientin.

Sigurisht, ishte vetëm një moment spontan pasi që ka shkrepur këtë imazh.

Leave a Reply

Your email address will not be published.