Në pantallona të zi, Agnesa tregon format e saj 

Ajo vazhdon të jetë njëra nga ikonat e bukurisë shqiptare.

Agnesa Vuthaj ka shkëlqyer me paraqitjen e saj në Festivalin e Kanës në Francës. Bukuroshja kosovare është paraqitur si zakonisht me shumë stil dhe klas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.